NOSQL DATABASES - Krapans, Jānis; Kodors, Sergejs (HUMAN. ENVIRONMENT. TECHNOLOGY. Proceedings of the Students International Scientific and Practical Conference, 2021)
Darbā ir aprakstīts trīs NoSQL datubāžu salīdzinājums: Mango, CouchBase un Cassandra. Datubāžu salīdzinājuma dati tika iegūti izmantojot YCSB- programmu, kura noslogo datubāzi ar dažādām darba slodzēm, kuras atbilst mūsdienu moderno aplikāciju prasībām. Testu izpildes beigās tiks iegūti katras datubāzes veiktspējas dati, kā arī tās latentums